RépaRetek - A tiszta ízek szállítója

Ha Te vegán, vegetáriánus étrenden vagy, illetve kerülnöd kell a tojást, a tejet, a laktózt, esetleg gluténmentes ételre is vágysz, akkor a legjobb helyen jársz. Mi tudjuk, hogyan készítsünk egyszerre ízletes, friss és egészséges ételeket. Azért vagyunk, hogy a tudatos táplálkozás elérhető legyen az emberek számára akkor is, ha elfoglaltságuk miatt egyébként nincs idejük mindennap főzni.

 

Tiszta, friss és egészséges ízeinket sok szeretettel, tapasztalattal és tudással gyúrjuk egybe, hogy igazán ízletes, húsmentes, tojásmentes és tej-, illetve tejtermékmentes, növényi alapanyagokból készített ételeket szállíthassunk azoknak, akik tudatosan, testi-lelki-szellemi harmóniájukra odafigyelve akarnak táplálkozni. Ennek a filozófiának a szellemében dolgozunk a RépaRetek különleges konyhájában. Családias hangulatú, kislétszámú csapattal főzzük minden reggel frissen kézműves ételeinket olyan mennyiségben, amelyre még oda tudunk figyelni, mert számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Ha megkóstolod ételeinket, tiszta és friss ízeiben érezni fogod, hogy minden egyes adagra jutott emberi törődés, belefőztük szeretetünket, odafigyelésünket.

 

Az általunk hőnszeretett gabonák – a (saját malmunkkal frissen őrölt) tönkölybúza, köles, hajdina, árpa, rozs, zab és a sokarcú rizs – egyszerűen kihagyhatatlanok ételeink megalkotásakor. Csak nádcukrot, valamint természetes édesítőket (datolya, aszalt gyümölcsök) használunk, a finomított alapanyagokat, tartósítószert, ízfokozókat minden módon kerüljük. Törekszünk rá, hogy az ökológia szellemében környezetünket is kíméljük, ezért lehetőség szerint ételeinket újrahasznosított, illetve gyorsan lebomló, környezetbarát csomagolásban, frissen, melegen szállítjuk ki.