SZÉP kártya elfogadás

Elfogadóhely

Örömmel tájékoztatunk, hogy cégünk Széchenyi Pihenőkártya (ún. SZÉP kártya) elfogadóhely, azaz a rendelésed értékét nemcsak készpénzzel vagy étkezési utalvánnyal (pl. Erzsébet utalvány) egyenlítheted ki, hanem a SZÉP kártyáról történő átutalással is.

Mindhárom szolgáltató, vagyis az OTP, az MKB és a K&H által kibocsátott SZÉP kártyák használatára lehetőség van.

Utalást a Vendéglátás alszámláról tudunk fogadni.


Felhívjuk a figyelmedet, hogy az így, átutalással fizetett összegből visszatérítésre nincs módunk, lemondás esetén a túlfizetés összegét a következő rendelésnél számítjuk be.A kártya használatának folyamata az egyes bankok esetében különböző, ezért készítettünk egy útmutatót, hogy hogyan kell használni az OTP, MKB, illetve K&H által kibocsátott kártyákat.


Az OTP SZÉP kártya használata

1. Első lépésként kérjük, hogy válaszd ki Adatlapod Számlázás oldalán a "Leggyakoribb fizetési mód"-ként a "Szép kártya: OTP" pontot, és add meg a SZÉP kártyán szereplő nevet!

2. A rendelés során ellenőrizd, hogy az adott megrendeléshez a "Szép kártya: OTP" fizetési mód van-e beállítva, és ki van-e töltve a kártyán szereplő név!

3. Be kell lépned az OTP Szép kártya munkavállalói oldalára, ahol regisztrációt és belépést követően válaszd az Előlegfizetés menüpontot, ahonnan indítani tudod az utalást. Itt jelöld meg a RépaRetek-et mint elfogadóhelyet, és írd be a rendelési összeget. A megjegyzésbe kérjük írd be a szállítás hetét, amikorra az ételt rendelted tőlünk (pl.: 2014. 8. hét). Ezt követően klikkelj a Fizetés indítása gombra, ahonnan az OTP Direkt oldalra jutsz.

4. Az OTP Direkt oldalon a következő adatokat kell megadnod:

  • kártya típusa (válaszd az "egyéb" kategóriát),
  • kártyát kibocsátó bank (OTP Bank),
  • kártyán szereplő név,
  • kártya száma,
  • kártya lejárati dátuma.

Az Elküld gomb megnyomása után még egyszer leellenőrizheted az adatokat, majd ha ezt követően is rendben találtál mindent, akkor újra klikkelj az Elküld gombra.

Amennyiben van elég fedezet a kártyád vendéglátás alszámláján, akkor a tranzakció sikeres lesz. Ezt az átutalás tényleges megérkezését megelőzően mi is ellenőrizni tudjuk.


(Az otpszepkartya.hu oldalon megadott adatokhoz természetesen mi nem rendelkezünk hozzáféréssel, így nem rendelkezhetünk a számlád felett.)Az MKB SZÉP kártya használata

A kártyával történő fizetés több lépcsős folyamat, melyhez szükséges egy kis együttműködés a két fél között.

1. Első lépésként kérjük, hogy válaszd ki Adatlapod Számlázás oldalán a "Leggyakoribb fizetési mód"-ként a "Szép kártya: MKB" pontot, és add meg a SZÉP kártyán szereplő nevet és a 4 vagy 5 karakterből álló azonosítószámot, ami a kártyán is fel van tüntetve!

2. A rendelés során ellenőrizd, hogy az adott megrendeléshez a "Szép kártya: MKB" fizetési mód van-e beállítva, és ki van-e töltve a kártyán szereplő név és azonosítószám!

3. A megrendelésed feladását követően egy határidőt rögzítünk (a megrendelés napját követő 2. munkanap), ameddig szükséges jóváhagynod az előrefizetés kezdeményezését.

4. Egy emailt kapsz tőlünk, amiben szerepel a rendelési összeg, a határidő, amíg jóvá kell hagynod az utalást, és egy „előrefizetési azonosító” szám.

5. Ezen adatok birtokában az adott határidőn belül be kell lépned az MKB Szép kártya portáljára , ahol jóváhagyhatod a tranzakciót. Ehhez meg kell adnod az előrefizetési azonosítót, a Szép kártya számát, a rendelési összeget, illetve ellenőrizned kell a kártyán szereplő nevet, és a szolgáltató (RépaRetek) nevét. Írd be továbbá azt az email címet, amelyre visszajelzést kérsz a tranzakcióról. Ezt követően az "Előrefizetés jóváhagyása" gomb lenyomásával véglegesítheted az utalást.

(Ha az adott időn belül nem sikerül jóváhagynod az előrefizetést, akkor még egyszer újraindítjuk a folyamatot, így ismételten további 2 munkanap fog a rendelkezésedre állni a jóváhagyásra. Ha ez alatt az idő alatt sem sikerül véglegesíteni az előrefizetést, akkor ezt követően csak készpénzzel, vagy étkezési utalvánnyal fogadjuk el a teljesítést.)

6. Amennyiben elég fedezet állt a Vendéglátás alszámládon az utaláshoz, úgy – velünk együtt – emailt kapsz az MKB Banktól arról, hogy a tranzakció sikeres volt.

(A kartyabirtokos.szepmkb.hu oldalon megadott adatokhoz természetesen mi nem rendelkezünk hozzáféréssel, így nem rendelkezhetünk a számlád felett. )A K&H SZÉP kártya használata

K&H-s Szép kártya esetén csak telefonon tudjuk lebonyolítani a fizetési tranzakciót, amihez szükség van egy kis együttműködésre a két fél között. Az egész néhány percet vesz csak igénybe a részedről.

1. Első lépésként kérjük, hogy válaszd ki Adatlapod Számlázás oldalán a "Leggyakoribb fizetési mód"-ként a "Szép kártya: K&H" pontot, és add meg a SZÉP kártyán szereplő nevet és a 2x8 karakterből álló kártyaszámot!

2. A rendelés során ellenőrizd, hogy az adott megrendeléshez a "Szép kártya: K&H" fizetési mód van-e beállítva, és ki van-e töltve a kártyán szereplő név és kártyaszám!

3. A rendelésedet követően a kiszállítás napján (amennyiben több napra rendeltél, az első kiszállítási napon) megkeresünk telefonon, és jelezzük, hogy ha neked is alkalmas az időpont, akkor elindítjuk a banknál a telefonos terhelési folyamatot, és kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézéshez készítsd elő a banki azonosításhoz szükséges adatokat. (Természetesen ha éppen nem alkalmas az időpont, akkor egy megbeszélt időpontban később újra hívunk.)

4. Ezt követően mi felhívjuk a bank ügyfélszolgálatát, bediktáljuk a tranzakció adatait, majd a bank azonnal felhív Téged, hogy jóváhagyd a terhelés adatait.

5. A bank először azonosít Téged az alábbi adatokkal:

  • pontos név
  • születési idő
  • anyja neve
  • adóazonosító (érdemes az adókártyát előkészíteni)

Ezt követően jóváhagyatja a terhelés adatait (összeg, alszámla típusa, szolgáltató neve). Amennyiben a terhelést jóváhagytad, és a számládon elegendő fedezet áll rendelkezésre, úgy a bank tájékoztat minket arról, hogy a tranzakció sikeresen megtörtént.Köszönjük a SZÉP kártyás fizetés lebonyolításában történő együttműködésedet!