Rendelési és kiszállítási feltételek

Szállítási terület

Budapesten az alábbi területen belül szállítjuk ki vegán, laktózmentes ételeinket:

A szállítási terület nagyobb térképen való megjelenítése.

 

Az ételeket a kiszállítás napján reggel készítjük, így azt frissen, még melegen szállítjuk ki 9:30-13:30 között.

Ételeink fogyasztását melegen ajánljuk!

Bővebb és részletesebb információ az Ételeinkről menüpont alatt olvasható.

Rendelés feladása és módosítása

Rendelést csak interneten lehet feladni, illetve ott lehet módosítani. A rendeléshez be kell jelentkezni. Ehhez vagy regisztrálni kell, vagy ha már van élő Facebook- vagy Gmail/Google-regisztrációd, és be vagy oda jelentkezve, akkor ezek segítségével egyetlen kattintással is beléphetsz az oldalra.

A rendelés módosítására a rendelési határidőn belül bármikor lehetőség van. Ehhez csak be kell lépni a rendelési oldalra, és az érintett tételeket a kívánt módon módosítani kell, majd meg kell nyomni újra a Megrendelem gombot. Ezzel az eredeti megrendelés rendszerünkben módosul, amely módosulásról értesítőt küldünk (amennyiben aktív a megrendelés értesítő). Ily módon lehetséges a megrendelés esetleges törlése is.

A rendelés feladásának, illetve módosításának határideje: a kiszállítást megelőző nap 13:00 óra. Ha igényled, rendeléseidről visszaigazoló emailt küldünk a regisztrált címedre. Ezt az Adatlap Értesítések menüpontján állíthatod be. Ajánljuk a visszaigazoló email használatát és ellenőrzését, mert ott ellenőrizheted a rendelés pontosságát. A pontatlan rendelés feladásból (rossz cím, elírt rendelés stb.) eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Árak, kiszállítás díja, fizetés

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy minőségi vegetárius ételeinkből minél több vendégünk összeállíthassa a számára elfogadható napi menüt.

A kiszállítás ingyenes, ha a napi rendelés értéke egy kiszállítási címre vonatkozóan - akár több különböző, de ugyanarra a címre szóló megrendelést összegezve - eléri az 1900 Ft-ot. 1900 Ft alatti napi rendelés esetén legfeljebb 400 Ft kiszállítási díjat számítunk fel (az 1900 Ft-os összegre korrigálva).

Az 1900 Ft-os minimális rendelési értékbe a rendelési oldalon *-gal jelölt webáruház és állandó ajánlat tételek nem számítanak bele.

Fizetni lehet a kiszállítás során a futárnak készpénzzel, étkezési utalvánnyal, valamint SZÉP kártyás átutalással és banki átutalással is. Kérjük a fizetendő összeg szerint történő fizetést, mivel étkezési utalványból nem tudunk visszaadni, és jóváírni sem tudjuk az esetleges többletfizetést. A SZÉP kártyás fizetés részletes használati útmutatója a SZÉP kártya elfogadás oldalon olvasható. Banki átutalás a következő számlaszámon történhet: Vegaparadicsom Kft. 10300002-10661016-49020015 (MKB Bank).

Ételek kezelése

Ételeink nagy részét melegen szállítjuk ki, ezért ha az átvételt követően később kerül elfogyasztásra az étel, akkor - meleg étel esetén - a dobozról a tetőt levéve kell azt lehűlni hagyni. Hosszabb időre hűtőben kell tárolni az ételt. Azt javasoljuk, hogy természetes lángon vagy lapon melegítsék újra az ételt, és kerüljék a mikrohullámú sütő használatát.